Travel & Tips Destinations Blogs Bucketlist Get Social

Traveltip: skip cadeautjestijd

februari 28, 2019 ~ @byMaite

Cadeautjes met Valentijn, je verjaardag, Kerstmis, x-aantal jaar samen & misschien ook nog met Pasen, Sinterklaas, … ? Kosten een heleboel geld. Dit is wat wij doen & wat voor jou kan bijdragen om ook maandelijks te kunnen reizen.

November 2010, de 3e keer dat we Dieters verjaardag gingen vieren.ย  Wat koop je een man die alles al heeft? (Ben ook niet zo origineel in cadeautjes trouwens). Ik kocht een horloge dat hij al lang wou, een nieuwe sweater, nog wat gadgets & we gingen uit eten. De cadeautjes werden niet hartelijk ontvangen. Niet dat Dieter hoge verwachtingen heeft maar het was het zoveelste jaar op rij & hij had al alles. Ik kon hem geen ongelijk geven. Ik had dit gevoel ook al eerder gehad. Het was zo eerder van te moeten.

We besloten er niet meer aan mee te doen! We skipten Valentijn, Kerstmis & ook het vieren van ons x-aantal jaren samen zijn. We telden uit wat we het voorbije jaar al aan cadeautjes hadden uitgegeven & besloten voor dit budget elkaar met onze verjaardag een reis cadeau te doen. Hetzelfde budget maar anders besteed.

Ik kan je verzekeren, als je dan met je verjaardag een ongelofelijke reis cadeau krijgt waar je partner zijn of haar tijd heeft ingestoken & die op dat moment je eigenlijk puur echte qualitytime schenkt… Dat is pas een verjaardagscadeau! ๐Ÿ˜

En dat is hoe we het nu ook doen. Wij skippen elke gelegenheid om cadeau’s te geven maar met Dieters verjaardag geef ik hem een prachtige reis cadeau, & omgekeerd. Probeer het zelf eens. Succes!

Laat een reactie na

Let's get social

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.