Travel & Tips Destinations Blogs Bucketlist Get Social

Traveltip: Hoe elke maand reizen? De 3belangrijkste tips

februari 28, 2019 ~ @byMaite

Hoe wij erin slagen om elke maand te reizen. Wel we hebben zo onze geheimpjes. Maar geheimen zijn er om te delen 😉 Dus hier de belangrijkste tips hoe jij ook elke maand reizen kan.

Neem je tijd

Een trip plannen neemt tijd in beslag. Tijd om alle reismogelijkheden te bekijken & prijzen te vergelijken. Misschien komt het wel voordeliger uit om te reizen via boot ipv per ✈️? Als dat je doet besparen op je budget, waarom niet dan.

Stel een budget vooraf

En hou je hieraan! Maak een jaarbudget wat je wil/kan besteden aan reizen & splits dit nadien op. Wij hebben een strikt budget voor kleine trips (binnen Europa) maar ook voor de grotere. Zo is ons budget voor vluchten binnen Europa altijd -50€ (heen + terugvlucht). Wij overschrijden ons budget nooit! (Wat het ons mogelijk maakt om elke maand te kunnen reizen)

Kies je prioriteiten

Reizen kan goedkoper dan je misschien wel denkt. Een luxueus huis kopen, een prachtig zwembad hebben, wekelijkse bezoekjes aan je favo restaurant, met een prachtige wagen rondrijden (misschien wel 2), uitgaan & shoppen zijn vaak veel duurder dan reizen. Wij maakten er voor ons de prioriteit van om onze centjes te spenderen in onze prachtige reizen ipv al het bovenstaande. Dus kies wijs 😉

 

Laat een reactie na

Let's get social