Travel & Tips Destinations Blogs Bucketlist Get Social

Hidden gem: de secret cave op Sint-Maarten

Bekijk bestemming Sint-Maarten met pins!

december 31, 2021 ~ @byMaite

Een verborgen grot op Sint Maarten met een helderblauwe zee & een parelwit strand dat je trouwens helemaal voor jezelf hebt. Die wil je weten liggen hรจ ๐Ÿ˜‰ Wij delen het graag!

Voor diegene die ons al langer volgen op Instagram of YouTube, die weten dat wij houden van hidden gems die anderen niet willen delen, maar wij doen dat graag!

Zo lazen we online over een geheime grot, ergens aan Cupecoy waar je zeker eens heen moest. Als je weet waar hij ligt is hij niet zo moeilijk te vinden.

Wij zagen op enkele fotoโ€™s dat vlakbij de grot een grote draaitrap was. Na wat onderzoek kwamen we uit dat deze trap van het Rainbow beach complex was. We gingen binnen langs security maar stonden voor de gesloten deur. De draaitrap is namelijk afgeschermd door een ijzeren deur met codeslot. Een gewillige resident gaf ons de code & met het afdalen zag je al meteen de grot liggen, op een wat lijkt, privรฉ strandje.

ย 
Nu, de code gaan we niet delen want die veranderd wellicht regelmatig & daar heb je dan weinig aan. Moest je via diezelfde weg gaan, vraag even vriendelijk de code aan een resident daar. Maar we geven je wel graag gewoon een alternatievere & legale route om er te geraken.

Als je intikt op je gps โ€œCupecoy public parkingโ€ leidt je navigatie je naar een braak liggend stuk grond vlak aan het strand. Je neemt de trapjes naar beneden & wandelt de kustlijn af richting links.
ย 
Nu opgelet, er zijn stukken over strand maar je gaat ook stukken door de zee moeten wandelen & toen wij er waren was die best wel pittig. We weten ook niet hoe het daar met eb & vloed zit. Wij gingen in de voormiddag & dat was mogelijk. Je blijft baaitje per baaitje voorbij steken (een 3tal) tot je op het strand komt met de draaitrap. Daar vind je meteen ook de grot rechts van de trap.


Laat ons weten of je hem vond ๐Ÿ˜‰

Veel plezier x, Maite & Dieter

Laat een reactie na

Let's get social

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.