Hair & Beauty Travel & Tips How to Bucketlist Get Social Behind the scenes

Travel

🎯 Countries visited

🌍 Continents visited

Our destinations

Travel & Traveltips

Travel
juli 20, 2019 @byMaite
Bouw goedkoop je eigen camper van

Met de camper op vakantie? Je hoeft niet meteen op zoek te gaan naar een echte van. Doe net zoals ons & bouw je eigen bestelbusje goedkoop om tot een Pinterest camper mét alle nodige voorzieningen.   Quick tipsLaat je hout in de Gamma al op maat snijden. Spaart je heel wat tijd uit!Maak het […]

Fashion
maart 24, 2019 @byMaite
Must have bikini's

Ik ben alles behalve een fashionista maar kreeg toch tijdens onze backpacking trip in de Filipijnen dagelijks op Instagram de vraag van waar een bepaalde bikini kwam. Dus op vraag van jullie alle bikini’s even op een rijtje & waar je ze bestellen kan.

Traveltip
mei 28, 2019 @byMaite
Een swim up room for free

Een privé zwembad is wel heel exclusief maar weet je wat heel dicht ik de buurt komt? Een swim up room. In deze traveltip verklappen wij je hoe je deze gratis (of veel goedkoper) bemachtigen kan.

Travel
maart 9, 2019 @byMaite
De ultieme cameragear voor travelfoto's

Ik krijg dagelijks de vraag op Instagram met welk fototoestel ik shoot, welke drone wij gebruiken of hoe wij editen. Met deze cameragear checklist geschikt voor zowel bloggers, influencers, gezinnen. als avonturiers kom je zeker niets tekort. Laat die prachtige vakantiefoto’s maar verschijnen!

Travel
maart 9, 2019 @byMaite
De beachhut die geen enkele blogger deelt

De bekendste maar gelijk ook meest geheime beachhut van de Filipijnen, waar slechts een dozijn bloggers ooit zijn geweest, maar niemand delen wilt. Wij vonden hem na lang zoeken ook & delen de exacte locatie wél, because we think #sharingiscaring & deze hut moet je écht gezien hebben!

Traveltip
februari 28, 2019 @byMaite
Traveltip: Navigeren zonder dataverbruik

Een stad of nieuwe bestemming ontdekken gaat vaak gepaard met heel wat hotspots (hopelijk onze hotspots 😉) die je wilt zoeken & hiernaar wilt navigeren. Maar navigeren via je gsm verbruikt heel wat data. Wij vonden een geweldige manier om dit te omzeilen.

Traveltip
februari 28, 2019 @byMaite
Traveltip: boek eens met Voyage Prive

1 van onze favoriete sites waar wij jaarlijks verschillende keren een reis op boeken is Voyage Privé. Een site die wij enkele jaren geleden al ontdekten & die ons al heel wat prachtige reizen bezorgde binnen ons budget. Ik leg je uit hoe wij dit gebruiken & luxereizen scoren.

Traveltip
februari 28, 2019 @byMaite
Traveltip: skip cadeautjestijd

Cadeautjes met Valentijn, je verjaardag, Kerstmis, x-aantal jaar samen & misschien ook nog met Pasen, Sinterklaas, … ? Kosten een heleboel geld. Dit is wat wij doen & wat voor jou kan bijdragen om ook maandelijks te kunnen reizen.

Traveltip
februari 28, 2019 @byMaite
Traveltip: Skyscanner app alarm

Skyscanner is een app die wij heel regelmatig gebruiken voor goedkope vliegtickets te spotten. Skyscanner omvat verschillende features die je helpen kunnen maar hier alvast een hele belangrijke.

Traveltip
februari 28, 2019 @byMaite
Traveltip: Hoe elke maand reizen? De 3belangrijkste tips

Hoe wij erin slagen om elke maand te reizen. Wel we hebben zo onze geheimpjes. Maar geheimen zijn er om te delen 😉 Dus hier de belangrijkste tips hoe jij ook elke maand reizen kan.

Travel
november 20, 2018 @byMaite
10 mooiste stranden ter wereld

Met ondertussen al honderden uren vluchtplezier & meer dan 60 verschillende landen op de teller hebben we natuurlijk al heel wat leuke stranden ontdekt. De ene al meer verborgen dan de andere. Dit zijn op dit moment onze top 10 van mooiste stranden wereldwijd die je zeker op je bucketlist moet zetten.

Travel
november 19, 2018 @byMaite
De ideale midweek Mallorca

Quick tipsGa op zoek naar de meest verlaten prachtige baaitjesGeniet van local healthy foodKampeer bij El PontàsEen 5daagse trip naar Mallorca op zoek naar de leukste hotspots & verlaten baaitjes (die we ook vonden!)

Travel
september 1, 2018 @byMaite
Travelvlog Curacao

Curaçao een Nederlandstalige bestemming waar altijd we zon schijnt. Klinkt goed he. Wij gingen er een week heen & tonen je graag alle hotspots & dingen die je er zeker moet doen.

Travel
september 1, 2018 @byMaite
Met een duikboot onderwater!

600ft under water of wel 182,88m diep. Wij gaan ontdekken welk leven er zo diep leeft in het water.

Travel
september 1, 2018 @byMaite
Snorkelen met waterschildpadden

Niet alleen op Curacao hebben we van een clif gesprongen, maar ik heb tussen schildpadden gesnorkeld. Waauw zo mooi!

Travel
september 1, 2018 @byMaite
Cliff diving in Curacao

Cliff diving, ja je leest het goed, ik doe iets waar ik ontzettend veel schrik voor heb.

Fashion
augustus 29, 2018 @byMaite
Shopping Haul: Mauritius

Shoppen, shoppen, shoppen,…. Wie houdt daar nu niet van? 🙂

Travel
augustus 28, 2018 @byMaite
Mijn 1e reisblog: Santorini

Mijn eerste reisblog leidt ons naar Santorini Griekenland. In deze blog vertel ik je alles over mijn avonturen & geef ik je mijn persoonlijke hotspots … 

Travel
augustus 28, 2018 @byMaite
Mijn reistip: Kos

Ik start deze week waar we vorige week geeïndigd zijn : op de vlieghaven richting de volgende bestemming 🙂 Vorige week vertelde ik jullie over mijn reiservaring in Santorini. Wij zijn van daaruit verder doorgevlogen naar Kos, ook een vakantiebestemming dat tot Griekse eilanden behoort. In deze reisblog vertel ik jullie alles over deze bestemming.

Travel
augustus 28, 2018 @byMaite
Mijn reistip: Ibiza

Het eiland van de beachclubs, discotheken, lekkere coctails & fun, Ibizaaa . 2 weken geleden kwam ik terug van een swingende vakantie op dit magische eiland dat meer te bieden heeft dan enkel het feesten. Toch was het feesten echt de moeite & heb ik dit samen gedaan met niemand minder dan Paris Hilton 🙂 In deze reisblog […]

Travel
augustus 28, 2018 @byMaite
Mijn reistip: Lapland

Ik hou niet zo van de kou. Ook nu niet, brrrr ik vries me dood. Maar toch besloot ik 2jaar geleden om eens een tripje te maken naar het echt koude winterwonderland, Lapland. Dit is mijn (brrrr-)avontuur …

Travel
augustus 28, 2018 @byMaite
Travelvlog & shopping haul: Florence

In onze 2de travelvlog nemen we je mee naar Florence (ofwel Firenze genoemd), we gaan er naar toe voor plezier, maar ook voor het werk. De cosmoprof beurs in Bologna.

Travel
augustus 27, 2018 @byMaite
Travelvlog: Marrakech

Alle hotspots en tips lees je hier over Marrakech

Let's get social