Travel & Tips Destinations Blogs Bucketlist Get Social

Caldea Spa

Een zen-momentje beleef je in het immense Spa centrum Caldea in de hoofdstad Andorra La Vella zelf. Met een grote ondergrondse parking dat je directe toegang geeft tot het Spa centrum zelf. In Caldea zijn er 2 grote Spa gedeeltes met beide talrijke zwembaden (waarvan ook deels buiten), sauna’s, hamams & zoveel meer.

Het grote verschil is dat de ene Spa (Termoludico) ook toegankelijk is voor kids & je zelf je slippers, badjas, handdoeken,… moet voorzien.

Het andere Spa gedeelte (Inúu) is een adults only gedeelte waar je een opleg van een 25€ voor betaalt maar waarmee je ook gebruik kan maken van de Termoludico Spa & toegang krijgt tot slippers, handdoeken, badjassen,…

En in Caldea zijn er zelfs 2 restaurants waar je lekker kan eten.  Je komt er dus niets te kort! Een heerlijk zen momentje na al het hiken kan deugd doen. En zo een relaxdagje kan je afsluiten in een leuke cocktailbar op wandelafstand.

Let's get social

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.