Travel & Tips Destinations Blogs Bucketlist Get Social

Schaden Hairextensions Je Eigen Haren?

augustus 28, 2017 ~ @byMaite

Je leest het vaak op internet maar is het nu echt waar? Kunnen hairextensions je eigen haren schaden? Ja hoor, spijtig genoeg klopt dat. Maar niet als je deze 5regels respecteert. Wij vertellen je in onze blog hoe je schade aan je eigen haren ten allen tijde voorkomt.

Hairextensions zijn werkelijk fantastisch. Voor mij alvast een fantastische toevoeging tot mijn leven. Ik draag ze niet voor niets al bijna 15jaar! Ik heb bijna alle merken geprobeerd & plaatsingsmethodes getest. Je kan me (bijna) wel een extensionguru noemen ๐Ÿ™‚ En de voorbije jaren heb ik gelukkig steeds de juiste keuzes gemaakt want desondanks ik altijd hairextensions draag, betrap je me soms wel eens zonder (omdat ik van haarkleur aan het veranderen ben of weer het fantastische idee had om een weddingschap aan te gaanโ€ฆ.). En velen verschieten er nog steeds van wat voor een volle haarbos ik heb, ook zonder hairextensions.

Die juiste keuzes waar ik het over had, hebben ervoor gezorgd dat ik nooit schade heb ondervonden aan mijn eigen haren door het dragen van hairextensions. Er zijn 5belangrijke regels die ik ALTIJD hanteer. Ik vertel er je graag alles overโ€ฆ

 

Ik vind het erg jammer, maar zoals nagels plaatsen is ook het โ€œvakโ€ hairextensions plaatsen, niet erkend door de overheid. Hierdoor mag iedereen zich dan ook wagen aan dit leuk klusje. Tegenwoordig hoef je maar Youtube te openen & daar kan je leren hoe je hairextensions plaatst. Spijtig genoeg leer je het vak niet door een filmpje van 2minuten te bekijken. Je moet alles weten over de anatomie van de haren, maar ook de fysiologie van de haren & welke haarafwijkingen er bestaan. Bij wie mag je welke soort hairextensions plaatsen & bij wie mag je simpelweg geen hairextensions plaatsen? Om dus maar meteen met de deur in huis te vallen โ€ฆ

 

www.stylinglounge.be

 

REGEL 1. Omdat het over zoveel meer gaat dan wat haarlokjes in jouw haren steken, laat je daarom best altijd je hairextensions plaatsen door een professional, bij voorkeur iemand die zich in een kapsalon alleen maar bezig houdt met hairextensions plaatsen. Iemand die geen kleuringen of permanenten voor haar rekening neemt maar zich enkel specialiseert in haartoevoegingen. Een echte hairextensionspecialiste.

 

Dit is alvast 1 van de redenen waarom we bij Styling Lounge niet kleuren of eigen haren knippen. Omdat onze hairextensionstylistes zich enkel specialiseren in het plaatsen van jouw hairextensions.

 

REGEL 2. Er bestaan verschillende soorten hairextensions, elk met hun plaatsingsmethode. Niet elke methode is misschien geschikt voor jouw haar of jouw wensen & elke plaatsingsmethode vraagt specifiek onderhoud. Kom hier meer te weten over de verschillende soorten plaatsingsmethodes & kies diegene die het beste past bij jouw wensen.

 

REGEL 3. Kies altijd voor A klasse hairextensions! A klasse hairextensions zijn haren die door een specifieke kwaliteitscontrole zijn heen geraakt waardoor ze het A of A+ label krijgen. Zowel de haren maar nog veel belangrijker, ook hun hechtingen zijn dus ook van het beste materiaal gemaakt & deze hechtingen zorgen er nu net voor dat je geen schade krijgt aan je eigen haren.

 

REGEL 4. Verzorg je eigen haren & hairextensions zoals het hoort. Gebruik steeds de aangepaste verzorgingsproducten die je hairextensionstyliste je aanbeveelt. Deze zorgen ervoor dat je een leuke tijd tegemoed gaat met je hairextensions maar zorgen er ook voor dat in tussentijd ook je eigen haren de juiste verzorging krijgen. Je eigen haren 4maanden verwaarlozen door ze niet aangepast te verzorgen, dat is om problemen vragen. Je hairextensionstyliste kan je ook vragen om regelmatig je haren eens te laten controleren en tussenverzorgen. Doe dat dan ook. Als zij hierom vraagt weet dan dat ze het beste voorheeft met jou & je haren.

 

REGEL 5. Net zoals de plaatsing is ook het uithalen erg belangrijk. Laat daarom na de afgesproken eindtijd je hairextensions weer professioneel verwijderen door een hairextensionstyliste om ook bij dit proces je eigen haren geen schade toe te brengen.

 

Ziezo, 5 simpele regels die de draagtijd van hairextensions vergemakkelijken & jou verzekeren geen schade te geven aan je eigen haren! Respecteer deze 5regels & je hoef je om niets zorgen te maken!

 

Veel hairextensionplezier ladies

Love, Maite

Laat een reactie na

Let's get social

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.