Travel & Tips Destinations Blogs Bucketlist Get Social

Must have bikini’s voor de Filipijnen

Bekijk bestemming El Nido met pins!

maart 24, 2019 ~ @byMaite

Ik ben alles behalve een fashionista maar kreeg toch tijdens onze backpacking trip in de Filipijnen dagelijks opย Instagramย de vraag van waar een bepaalde bikini kwam. Dus op vraag van jullie alle bikini’s even op een rijtje & waar je ze bestellen kan.

Ik draag tegenwoordig graag badpakken. Ze blijven op hun plek zitten & vind ze voor een ronder lichaam zoals het mijne vaak ietsje mooier passen. Dus bij deze… de badpakken :

De eerste die ik online postte waar ik heel veel vraag naar kreeg was deze knal gele met een diepe sidecut. Deze kocht ik op de site van Zaful, 1 van men favoriete sites voor swimwear, voor nog geen 10โ‚ฌ!

Deze zwarte met een diepere decoltรฉ & gekruiste rug komt van H&M & kan je nog vinden op hun site via deze link & kostte 29,99โ‚ฌ. Net evenals deze witte gestreepte

En ook deze kocht ik bij H&M maar ik ga je voor deze moeten teleurstellen. Deze is ondertussen 8jaar oud & staat dus niet meer online (happy me dat ik er steeds in kan, wel ietsje spannender dan vroeger uiteraard ๐Ÿ˜…)

Omdat we lange tijd gingen backpacken was het voor mij belangrijk dat ik delen van een bikini (bovenstuk of onderstuk) kon wassen indien dat nodig zou zijn. Dus mijn bikini’s moest ik kunnen mixen & matchen. Hier even een overzichtje

Deze oranje bikini is een oude die ik enkele jaren geleden ook bij Zaful kocht maar via deze link vind je een gelijkaardige voor nog geen 10โ‚ฌ.

Deze luipaard bikini kocht ik voor slechts 19,98โ‚ฌ op de site van H&M & kan je nog steeds opย hun site shoppen.

Onder diezelfde link vind je ook gelijk de kaki bikini die ik draag op deze foto. Deze is hetzelfde model als het luipaardsetje. Alleen draag ik deze met de witte slip van een andere bikini. Gelijk ook eentje waar ik niet zo tevreden over ben. Deze witte bikini komt van de site Aloha Kai maar bij hun levering bleek 1 bikini in een foute kleur geleverd te zijn & van een andere was het bovenstuk reeds kapot. Sinds eind februari heb ik hun reeds 3x gemaild maar tot op heden geen respons. Dus persoonlijk zou ik hun absoluut niet aanraden

Ziezo als je eentje zelf ook geshopt hebt, laat het me dan weten he! Ben wel erg benieuwd!

Laat een reactie na

Let's get social

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.